Je tvoj Samsung še vedno brez zaščite?!

Samsung Galaxy S9

Nikar! Napredni pametni telefoni priznanih blagovnih znamk, kamor sodi tudi Samsung, postajajo vse naprednejši in s tem tudi zelo dragoceni. Zvesti komunikacijski pripomoček, ki na pomoč priskoči v službi, zunaj in doma, je postal tudi delovni pripomoček, denarnica, prijatelj za zabavo in še marsikaj drugega.

V njem hraniš svoje skrivnosti, najlepše fotografije, kontakte, dokumente, plačilne sisteme in podobno. Prav zaradi vsega naštetega si vsekakor ne želiš, da bi se mu pripetilo kaj nepričakovanega. Ker pa je nepričakovano treba pričakovati, je najboljši nasvet – zaščiti svoj pametni telefon Samsung z ovitki za Samsung!

Poceni zaščita precejšnjega premoženja

Ena od odlik ovitkov za telefon je, da so učinkoviti in zelo poceni zaščita za napravo, ki velikokrat stane več od minimalne slovenske plače. Prav zato se ni dobro igrati z njenim »zdravjem«. Ovitek morda ne bo v popolnosti prekril tvojega telefona in ne bo zaščitil zaslona, bo pa zato povsem varno njegovo ohišje, ki je zelo občutljivo na praske in udarce.

Samsung soft gel ovitki

Sprednji rob pa bo prav tako nekoliko dvignil zaslon od vseh ravnih površin, kot so mize, police in armaturne plošče. Na ta način bo tvoj telefon precej dobro zaščiten pred padci in drugimi nenamernimi udarci, ki bi ga utegnili poškodovati.

Kaj pa zaščita zaslona?

Morda ovitek res ne zmore vsega, zato pa lahko zaslon svojega Samsunga zaščitiš z ustreznim zaščitnim steklom, kakršnega, poleg ovitkov in etuijev, najdeš v spletni trgovini ilovemobi.si. Takšen paket bo predstavljal že skorajda neprebojno zaščito in bo tako zavaroval tvoj pametni telefon pred večino nevarnosti, ki vsakodnevno pretijo nanj.

Samsung kaljena zaščitna stekla

In zakaj ne bi bila zaščita tudi lepa? Novi ovitek za Samsung je lahko okrašen po tvojem okusu. Barvit, živahen ali umirjen, morda bolj poslovno usmerjen. Če ti ni do barvitosti in imaš raje lepoto, ki izvira iz oblikovalske plati telefona, pa si omisli prozoren silikonski ovitek, ki bo tvoj telefon zaščitil, a ne skril.